KELL

اقسـام اقـرار به اعتبار موضوع

پایان نامه درباره بررسی حقوقی اقرار مدنی و کیفری : اقسـام …

اقسـام اقـرار به اعتبار موضوع. اقرار به اعتبار موضوع را به اقرار مدنی و کیفری و اقرار حق الله و حق الناس تقسیم و هر یک را به شرح ذیل بررسی می­نماییم . ۱ ـ اقرار مدنی و کیفری

انواع و اقسام اقرار – اقرارها در ادله اثبات دعوا

اقرار به معنای آن است که یک شخص به زیان خود و به سود دیگری موضوعاتی را مطرح کند . این اقرار می تواند به شیوه های گوناگون و مختلفی انجام شود که البته همه آنها در صورتی که شرایط اقرار در آنها رعایت شود ، معتبر و صحیح هستند .

إقرار – ویکی فقه

اقرار به‌ اعتبارات‌ گوناگون‌ تقسیم‌ شده‌ است‌: گاهی‌ به‌ اعتبار لفظ و صیغه‌، گاهی‌ به‌ اعتبار محل‌ اقرار و گاهی‌ به‌ اعتبار موضوع‌ اقرار. ← به لحاظ لفظ و صیغه ←← منجَّز و معلّق‌

اقسام اقرار – ادله اثبات دعوی نسخه متنی

پس اگر درمحكمه صورت گرفته باشد داراى اعتبار مى باشد. 2 – اقرار كتبى : عبارت از اقرارى است كه به وسيله نوشته صورت مى گيرد. 3 – اقـرار در خـارج از دادگـاه : عـبارت از اقرارى است كه در جلسه رسمى دادگاه يادر يكى از لوايحى كه به دادگاه تقديم مى شود به عمل نيامده باشد. 4 – اقرار …

نگاه قانونگذار به اقرار، یکی از ادله اثبات دعوی – یاسا

۰. اقرار عبارت از اخبار به حقی برای غیر و به ضرر خود است که این موضوع توسط قانونگذار در ماده ۱۲۵۹ قانون مدنی تصریح شده است. از طریق اقرار، ادعای طرف مقابل دعوی اثبات می‌شود. خصوصیات اقرار شامل موارد ذیل است: اقرار اخبار است. به این معنا که از امر موجود خبر می‌دهد. اقرار …

اقرار | معنی اقرار در حقوق چیست – اجزا

اقرار ، عبارت از خبر دادن به وجود سبب حق می باشد . در حقیقت ، اخبار در صورتی می تواند علیه فاعل آن ” اقرار ” شمرده شود که از جمله نسبت به مسائل موضوعی باشد و نه مسائل حکمی یا قانونی . زیرا وجود قانون علی القاعده نیازی به اثبات آن از سوی اصحاب دعوا ندارد تا نیازی به اقرار شخصی باشد .

اقسام اقرار در …..2 و ارکان اقرار

6/20/2020 · این اشتباه می تواند تصحیح شود، اما مقر باید بر اشتباه خود دلایلی اقامه کند وتا زمانی که موضوع اشتباه را ثابت نکرده اقرار به اعتبار خود باقی است و طرف او می تواند از ان استفاده کند ،مثلآ ممکن است مقر ادعا کند که در شخصیت مقرله اشتباه کرده است و …

جلسه سوم تقسیم قضیه به اعتبار موضوع(شخصیه، طبیعیه، مهمله …

قضیه محصوره: قضیه ای که موضوع آن مفهومی کلی به اعتبار افرادش است و محدوده افراد نیز معین شده است. قضیه محصوره خود به محصورات اربعه تقسیم می شود: موجبه کلیه ، موجبه جزئیه ، سالبه کلیه و سالبه جزئیه

برچسب‌ها:, , , , , , ,